Bak op om din by

online tilmeldinghjertestarter

GRUNDEJERFORENINGER

https://grejs.dk/grejs-by/38-grejs-by/11-grundejerforeninger

 

KEGLEBAKKEN

Grundejerforeningen Keglebakken blev stiftet i maj måned år 2000. Medlemmerne er 11 husstande på Keglebakken. Vejen er blind og ender ved et stort fællesareal. Grundene er mellem ca. 3000 og 5000 m2. Medlemmerne har gennemført følgende: Indhegning af sø på fællesareal; asfaltering af grusvej – til stor glæde for vejens børn, som cykler, kører på rulleskøjter m.v.; beplantning af skov på fællesareal; opførelse af shelterhytte og bålplads på fællesareal; plantning af en allé langs Keglebakken. Der afholdes en årlig generalforsamling og en årlig gadefest.

 

VESTERBAKKEN

Grundejerforeningen Vesterbakken blev stiftet ca.1973 og omfatter 29 husstande. Vejen er blind og ender ud til et dejligt bakket fællesareal, hvor der hvert år bl.a. holdes fælles Sct. Hans bål. Der afholdes årligt generalforsamling.

 

TINGSTEDET

Grundejerforeningen Tingstedet blev stiftet i 1994 i forbindelse med udstykningen af storparceller på Hovgårdsvej. Foreningen omfatter husstandene på Hovgårdsvej nr. 30 til 50 – i daglig tale rundkørslen.
Foreningens primære opgave er at anlægge og vedligeholde to fællesarealer. Det ene areal ligger midt mellem grundene som en moderne form for gadekær med overløbsbassin, beplantning, legeplads og petanque bane. Det andet areal "Overdrevet" ligger bag grundene ned mod Keglekær Bæk og er udlagt i en lille skov og græsningsarealer. I forlængelse af "Overdrevet" ligger spejdernes hytte "Gøgereden" og nogle shelters, hvortil der er adgang via arealet. Herfra er der gangsti langs bækken til Keglebakken.
Grundejerforeningen arrangerer fælles sammenkomster og har et par arbejdsdage/aftener i løbet af året.

 

HOVGÅRDSVEJ

Grundejerforeningen for Hovgårdsvej blev stiftet i 1997 og omfatter alle huse med ulige numre og alle huse med lige numre: 2-28. To af numrene dækker to legepladser, som grundejerforeningen har forsynet med udstyr og vedligeholder. Det sker gennem frivilligt arbejde bl.a. en arbejdslørdage mindst to gange om året. Der stilles også containere til rådighed forår og efterår. Desuden forsøger foreningen at bringe beboerne sammen ved en årlig sommerfest.

 

GREJS SØPARK

Grundejerforeningen omfatter følgende sideveje til Præstebakken: Peder Borch Vej, Niels Bisteds Vej, Jens Ussings Vej og H.C. Monrads Vej samt Søager som tilgås via Holtumvej.

Ud over en lang række boliger omfatter Grejs Søpark store grønne fælles arealer, stier m.m. Området er fortsat under etablering.

 Yderligere information om området er fint repræsenteret på hjemmesiden Grejs Søpark (http://www.grejssoepark.dk/). Hjemmesiden drives af udstykker af Grejs Søpark.

 

 

Kend din by, Brug din by, Bak op om din by og Vær med til at gøre din by endnu bedre

 

 

 

 

 

 

Kend din by, Brug din by, Bak op om din by og Vær med til at gøre din by endnu bedre

Nyhedsmail

Her kan du nemt og hurtigt tilmelde dig til vores nyhedsmail.
Så er du altid opdateret med hvad der sker i Grejs og omegn.

Info-display

  • AKT 2023 2
  • AKT 2023 1
  • new Trefor Varme
  • PR til infotavle 1 12 2023
  • Juletræer 2023 infotavlen
  • Revysange Infotavle 14.12.2023
  • Stavgymnastik 2023 2024
  • new Musikskole
  • Infoskærm letkøb 1

Facebook