Velkommen til GREJS.... Dét nice!

online tilmeldinghjertestarter

Info-Display

Så er det officielt ;-) Grejs info-display er klar til brug.
Igen skal der lyde en fantastisk og glædelig tak til de foreninger der står bag financieringen til dette projekt. Nu skal vi så bare se at få den brugt mest muligt.

Og her kommer så den LANGE og lidt tekniske tekst..

Som det ser ud nu, køres der med en ”standard” opsætning, hvor der i toppen vises information om diverse arrangementer i byen. I midten viser byens kalender med planlagte aktiviteter. Husk i øvrigt at alle foreninger kan oprette sig på grejs.dk og bruge denne kalender. I midten vises også en status for diverse indsamlinger for Grejs Kulturcenter (den bliver spændende at følge).

I bunden er det planen, at der vises billeder fra forskellige begivenheder i Grejs og omegn. Dette kan være af nyere datoer, eller fra tidligere tider.
En opfordring: har du nogle billeder som kunne have almen interesse, så send dem gerne til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Ved helt specieller arrangementer, er vi parate til at ændre layout, og vise et arrangement på hele skærmen.

Sidder du med et arrangement, som du gerne vil have på skærmen (i toppen), så er der nogle retningslinjer som med fordel kan overholdes.
Indslag skal laves som et billede (.jpg eller .png) og have formatet 1080px bred og 1650px høj. Og gerne i 300dpi

Der naturligvis hjælp at hente, hvis du ikke er den store grafiker. Vi har lavet en PowerPoint skabelon som du kan tage udgangspunkt i.

Når du har ændret til eget behov, kan du bare sende PowerPoint filen til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. (slet gerne eksempler inden afsendelse).

Bonus: Arrangementer som laves til vores info-display bliver også automatisk vist på grejs.dk

Alt dette er naturligvis ganske gratis for byens foreninger og andre ikke-kommercielle brugere.
Hvordan vi efterfølgende behandler kommercielle visninger på skærmen (hvis vi overhovedet ønsker dette) ligger ikke fast på nuværende tidspunkt.

Sidst men ikke mindst. Sidder du med et forslag til, hvordan vi også kan bruge skærmen, så hører vi også gerne fra dig på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Nyhedsmail

Her kan du nemt og hurtigt tilmelde dig til vores nyhedsmail.
Så er du altid opdateret med hvad der sker i Grejs og omegn.

Grejs "fly-by"

Info-display

  • 2019-10-16
  • 2019-09-20
  • 2019-09-19
  • GrejsAntenne
  • 2019-10-01