Velkommen til GREJS.... Dét nice!

online tilmeldinghjertestarter

AFFALD OG GENBRUG

I Vejle Kommune sorteres affald ved borgeren:

Villaer og rækkehuse har to rumdelte beholdere til det daglige affald. Den ene beholder er til organisk affald og restaffald. Det organiske affald skal i de grønne poser, som vi udleverer én gang om året. Restaffaldet skal også i en pose, inden du lægger det i beholderen. Husk at lukke godt med en knude, så beholderen ikke bliver alt for snavset.

Den anden beholder er til genanvendeligt affald, hvor det ene rum er til metal og plast så som dåser, små metalemner, plastdunke, plastbakker, plastfolie (op til bæreposestørrelse) og lignende. Det er en fordel at mase dåserne, så de ikke fylder så meget. Saml gerne den bløde plastfolie i en pose, så kommer det lettere ud af beholderen. Øvrigt affald lægges løst i beholderen.

I det andet rum til papir skal du lægge reklamer, aviser, ugeblade, magasiner – men også kartonæsker fra f.eks. cornflakes, tandpasta, el-pæreren, tomatbakker osv. Papiret skal være rent og tørt og lægges løst i beholderen. 

Ved fællesbebyggelser og boligforeninger kan der være opsat beholdere til hver affaldstype. (Kilde: https://www.vejle.dk/borger/mit-liv/affald-og-genbrug/dit-daglige-affald/)

Affald håndteres af Vejle Affald og Genbrug.

Se https://www.vejle.dk/borger/mit-liv/affald-og-genbrug/

 

FLASKECONTAINEREN

FLASKECONTAINEREN VED KULTURCENTERET ER TIL FÆLLES BEDSTE !

Containeren kan bruges af alle; men sørg for at der kun kommer rengjorte glas og flasker i den !

 

 

Nyhedsmail

Her kan du nemt og hurtigt tilmelde dig til vores nyhedsmail.
Så er du altid opdateret med hvad der sker i Grejs og omegn.

Grejs "fly-by"

Info-display

  • friskole
  • 2020-07-16
  • torfisk
  • LokalArkiv1
  • Bierfest2020