Bak op om din by

online tilmeldinghjertestarter

Tennis i Grejs 2022

Oprettet d. 7. juni 2022

Til alle i Grejsdalen og Grejs
I Grejs har vi et fint tennis-anlæg med to særdeles gode og velplejede tennisbaner. Der er plads til endnu flere, der gerne vil spille tennis eller som har lyst til at lære det.
Der er gode muligheder for at du kan lære andre spillere at kende, idet der er et godt socialt sammenhold i klubben, og der er kom-og-spil alle tirsdage 10-12 og fredage 18-20 for alle medlemmer, og torsdage 19-20 for nybegyndere. Vores to dygtige trænere Lars Bartkær og Brian Christensen står også for træning af børn mandage 17-18. De dage er banerne allerede reserveret.
Ellers kan du reservere baner hjemmefra via nettet, og der er ingen begrænsninger på antal timer, du vil/kan spille om ugen.
I år har vi fået lys på banerne, så det er muligt at spille sent om aftenen og helt frem til december, såfremt vejret er til det.
Se mere på Facebook, hvor vi ugentligt/dagligt opdaterer hvad der sker i tennisklubben: https://www.facebook.com/Grejstennisklub
Du kan blive medlem via klubbens hjemmeside GDIK.DK, og for hele året koster det 550 kr for voksne og 1205 kr for et familiekontingent (børn op til 25 år). Alle nye medlemmer får en ny, god ketcher af klubben.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på tennisbanerne.
På vegne af GDIK’s tennisudvalg
Bjarne Juul Hansen
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Kend din by, Brug din by, Bak op om din by og Vær med til at gøre din by endnu bedre

Nyhedsmail

Her kan du nemt og hurtigt tilmelde dig til vores nyhedsmail.
Så er du altid opdateret med hvad der sker i Grejs og omegn.

Info-display

  • Vinder
  • 2022-06-23
  • Lokalarkiv
  • 2022-06-20
  • Tennis

Facebook