Sammenhold og udvikling.

online tilmeldinghjertestarter

Grejs Antenneforening

Grejs Antenneforening er oprettet i starten af 70'erne. I dag er Grejs Antenneforening en del af TUK-net, som er en sammenslutning af syv antenneforeninger. Dette samarbejde startede i 2002 og tilbyder internet og IP- telefoni. Der er i dag 350 medlemmer. I det samlede TUK-net er der 3500 medlemmer. Se flere informationer på grejsantenne.dk


Grejs Aktivitetsklub

Klubben er en afdeling af Grejs Idrætsforening.
Medlemmerne er hovedsageligt folkepensionister, som samles til fælles aktiviteter og socialt samvær.
Aktiviteter:
Vinterhalvåret: Samvær i klubhuset, hvor der spilles billard, bob, kort m.m. Derudover bowles der i Vejle én gang om ugen hele året.
Sommerhalvåret: Hold a' 4-6 deltagere spiller petanque.
I sommerens løb afholdes en petanqueturnering, og der arrangeres en udflugt. I vinterhalvåret arrangeres der en hyggeaften og en julefrokost.


Grejs Holtum Jagtforening

Den 16.april 1935 opstod Grejs Holtum Jagtforening som et initiativ blandt nogle lokale landmænd. I 1965 gik foreningen næsten i stå indtil 1969, hvor en ny bestyrelse genoptog arbejdet. I begyndelsen bestod foreningens arrangementer mest af rævejagt, kragejagt, flugtskydning og fisketure.
Vi har ca. 35 arrangementer om året. Hovedparten er skydninger på forskellige skydebaner. Jagtforeningen lægger vægt på at medlemmerne får mulighed for at mødes, snakke jagt, samt ikke mindst øve sig i skydning. I vinterhalvåret er det jagttegnsundervisning, jagthornsblæsning, vildtspisning og ølsmagning.
I 2009 blev Grejs Holtum Jagtforening kåret som Danmarks bedste jagtforening. Det kan ses på vores klubhus, hvor der er opsat en messingplade, hvor der er indgraveret "Årets Jagtforening 2009".


Grejs Kulturcenter

Efter en længere arbejdsperiode som et udvalg under Grejs Lokalråd, blev Grejs Kulturcenter oprettet som forening ved en stiftende generalforsamling i Grejs Borgergård den 23. maj 2011.
Foreningens formål er at opføre, drive og udvikle Grejs Kulturcenter for gennem idrætslige og kulturelle aktiviteter at fremme fællesskabet for borgerne i Grejs og omegn.
Grejs Kulturcenters medlemmer er foreninger, institutioner, brugergrupper, råd og nævn i Grejs og omegn.
Med medlemsskabet får foreningerne og deres medlemmer indflydelse på udviklingen af Grejs Kulturcenter og bidrager til fællesskabet omkring udviklingen af en vigtig ny aktivitet i Grejs.
Foreningens bestyrelse er inde i den afgørende fase med indhentning af tilbud på projektet. Det endelige projekt inklusive forskellige hjælpegrupper og den virksomhed, som skal stå for byggeriet forventes at kunne præsenteres ultimo oktober 2012.

Grejs Idrætsforening

Grejs IF råder over et dejligt idrætsanlæg paå Vestermarksvej 5B. Der er et klubhus, som blev opført i 1978 og med en tilbygning i 2002.
Til anlægget er der to fodboldbaner, som går for at være nogle af de bedste i Danmark. I 2012 er der bygget en minifodboldbane med bander. Der er også et materialehus på ca. 27 m2, som bruges som stævnekontor til materialer osv. Samme år startede foreningens ungdomsafdeling samarbejde med Grejsdalen Sport.
Herudover er der en basketbane, to dejlige tennisbaner og en petanque-bane. Så der er gode muligheder for at dyrke idræt i Grejs IF i helt fantastiske naturomgivelser.
Se iøvrigt www.grejsif.dk


Grejs/Lindved KFUM spejderne

Spejdergruppen tæller i øjeblikket ca. 90 medlemmer fordelt på alle alderstrin. Spejderne holder om sommeren til i spejderhuset i Grejs og hytten Gøgereden, som ligger i det dejlige naturskønne område nede i Keglkær Enge.
Her indbydes til mange sjove udendørs aktiviteter.
I vinterhalvåret holdes til i Lindved i lokalerne under Lindved Skole.
Der bliver lavet mange sjove og udfordrende ting. Der bliver sunget, leget, arbejdet med reb og rafter, koder, knob og lavet mad over bål mm.
Derudover tager gruppen på ture og lejre. Spejderne er aktive i bybilledet, der tages del i byens aktiviteter.
At være spejder giver mange sunde udfordringer – udfordringer, man måske ikke møder så mange andre steder.


Grejs Lokalhistorisk Forening

Foreningen har arkiv i Fælleshuset på adressen: Sønder Bygade 9 Grejs 7100 Vejle, Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Foreningens formål er:
At fremme og styrke den almene interesse for Grejs Sogns historie og egnens historiske værdier.
Desuden skal foreningen drive og vedligeholde et lokalt arkiv til opbevarelse af det indsamlede materiale.
Foreningen har ca. 200 medlemmer, og der afholdes forskellige arrangementer gennem året.
Foreningen har udgivet bøgerne: Landsbyen Grejs Fortællinger om Folk og Fæ samt Historien om Ulkjær Mejeri. Begge bøger kan købes på arkivet.
Arkivet er åbent for offentligheden første og tredje mandag hver måned mellem kl 14 og 17.
Ellers efter aftale. Der er dog ikke åbent i skoleferierne.
Mere info: www.grejslokalarkiv.dk


Grejs Borgergård

Grejs Borgergård, Nr. Bygade 18, er en selvejende institution, der driver forsamlingshuset Grejs Borgergård og er samtidig områdets samlingssted.
Foreningen har til formål:
At varetage byens og dens borgeres interesser.
At skabe gode og passende lokaler til afholdelse af møder og arrangementer. At give medlemmerne lejlighed til at samles i underholdende og selskabeligt øjemed.
Bestyrelsen tilstræber, at der hen over året udbydes en bred vifte af arrangementer, f.eks. fællesspisning, bankospil, Sct. Hans aften m.m. Udlejning af Grejs Borgergård, se www.grejsborgergaard.dk


Ældre Rådet

Ældrerådet er et dialogforum mellem kommunens politikere, ansatte og ældre borgere.
Det rådgiver desuden kommunalbestyrelsen i alle forslag på ældrepolitiske omraåder.
I Vejle Kommune er valgt et ældrerråd på 13 medlemmer.
Grejs Sogn hører under område Øst, som har base på Gulkrog, tlf. nr. 75841455. Her kan ældre borgere henvende sig, såfremt de vil deltage i aktiviteter, motionstilbud, eller har spørgsmål om hjemmehjælp med videre.
Det er lige nu ukendt hvem der er valgt i Grejs Sogn. Ligger du inde med denne information hører vi gerne fra dig.


Kend din by, Brug din by, Bak op om din by og Vær med til at gøre din by endnu bedre

Nyhedsmail

Her kan du nemt og hurtigt tilmelde dig til vores nyhedsmail.
Så er du altid opdateret med hvad der sker i Grejs og omegn.