Sammenhold og udvikling.

online tilmeldinghjertestarter

Paddehatten

Børn skal opleve, at de er værdifulde. De har ret til et frirum, hvor der er plads til at udfolde sig.
Paddehatten har et godt og meget ansvarligt personale, som dagligt byder børnene på kreative og sjove udfordringer.
Paddehatten ligger i en smuk natur, der dagligt benyttes til ture.
Der tilbydes en af Vejles nyeste og mest moderne institutioner.
Tillid, åbenhed og dialog er det væsentligste grundlag for Paddehatten. Inst.type: Integreret institution med 40 vuggestuebørn og 70 børnehavebørn.


Grejs Friskole

Skolen bygger på N.F.S. Grundtvig og Chresten Kolds ideer om menneskelivet og undervisningen i børneskolen. Skolen blev oprettet i 1988, og er i 2011 flyttet fra Grejsbjergvej til helt nye lokaler på Vestermarksvej. Skolen tilbyder undervisning fra 0. klasse til og med 9. klasse, og afslutter med folkeskolens afgangsprøve. Nøgleord fra skolens idégrundlag er: Ligeværdighed, åbenhed, respekt for forskellighed, ansvarlighed og frihed for den enkelte under hensyntagen til fællesskabet. Skolen hviler på et alment kristent grundlag og menneskesyn uden at være forkyndende.
Både det faglige, det skabende og det fantaserende element er en del af den daglige undervisning i såvel de boglige fag som de musiske, og skolen arbejder for at børnene bliver hele mennesker både med hjertet og med forstanden. Skolen er bl.a. den ramme, der skaber en tryg atmosfære og er med til at skabe oplevelser, glæde, nysgerrighed og gåpåmod. Børnene skal lære meget – tilegne sig faglig viden og erfaring – og vigtigst er almen livsoplysning om menneskets grundvilkår, om vores samfund, om naturen, om åndslivet m.m.
Grejs Friskole vægter en personlig og levende undervisning, hvor elementer som fortælling, sang, musik og samtale indgår. Ved emneuger og lejrskoler i skoleårets løb skabes ekstra mulighed for fordybelse og helheder.
Forældrene søges inddraget så meget som muligt gennem forældremøder, deltagelse i arrangementer, arbejdsdage o.m.a. Der forventes en aktiv indsats af forældrene i skolens liv.
Grejs Friskole, Vestermarksvej 13B, Grejs tlf: 7585 3797 , Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., web: www.grejsfriskole.dk


Grejsdal Skole

Skrædderbakken 8, 7100 Vejle, tlf. 7582 9862, email: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Skolen ligger smukt placeret ved bakker og skov i den smukke Grejsdal i det nordlige Vejle.
Skolen er en lille skole inddelt i to afdelinger: 0-3. klasse og 4-6. klasse.
Hele skolen har siden 1999/2000 kørt som helhedsskole. Pædagoger og lærere har i selvstyrede teams et tæt samarbejde om bl.a. skemalægning, årsplanlægning og den daglige undervisning. Der lægges stor vægt på såvel den faglige som den kreative del af børnenes læring.
Der arbejdes med bl.a. kultur-, fordybelses- og lektielæsningstimer. Email: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Kend din by, Brug din by, Bak op om din by og Vær med til at gøre din by endnu bedre

Nyhedsmail

Her kan du nemt og hurtigt tilmelde dig til vores nyhedsmail.
Så er du altid opdateret med hvad der sker i Grejs og omegn.